lørdag den 26. juni 2010

Åh nej, ikke mit æbletræ



Min nabo er begyndt at fortælle mig om, at hun har hørt, at der er slem sygei æbletræerne for tiden. Jeg er nu ved at gå i panik, for der er flere ting på mine træer, so ser faretruende sære ud.

*Rekonstrueret indlæg! Oprindeligt indlæg slettet ved en fejl.

onsdag den 23. juni 2010

Sankt Hans bål


Billedet taler vist ikke for sig selv. Men... Jeg troede jeg skulle gå glip af Sankt Hans bål i år, da vi hold vores traditionelle familie aften med farmor og farfar hjemme hos mor og far i stedet for ved Dalby. Jeg er lige blevet kørt hjem, og kigger ud af mit vindue. Det viser sig, at jeg har første parket til du lille fint bål, der med garanti har været en ganske pæn størrelse tidligere på aftenen. På den lille orange spil midt på billedet giver mig alligevel den årlige tur til Bloksbjerg.

søndag den 20. juni 2010

Sommer og søndag


I dasg har været en af de dag, jeg har længtes efter i lang tid. Flere ting skulle passe sammen. Fri fra arbejde, godt vejr, en bog og ingen planer.

Mor ringede og spurgte om jeg var i haven. Jeg skyndte mig derover, og mor, far og Quinto kiggede forbi. Vi prøvede at grave en blok kartofler op, men de var ikke i nærheden af at være klar, desværre. De blev ikke så længe, men det var dejligt med gæster.

Derefter gik jeg ned til blommetræt, og plantede bedet fuld af Kæmpeverbena. De trængte til at komme i jorden, det var som om væksten var stoppet. På den anden side af havegangen, i rosenlunden, plantede jeg alle frie huller til med forspirede Georginer, som mor og far havde haft frø med hjem til mig fra Gran Canaria sidste efterår.

Jeg fik også tid til at ligge på græsset og læse i pauserne i løbet af dagen... skønt!

Senere på dagen kom tiden til bønnerne. Far har skiftet et af vinduerne i drivhuset, så nu kunne jeg godt plante mine forspirede bønner foran det netop udskiftede vindue. Herefter plantede jeg de salatplanter, jeg vist havde været heldig at skaffe i sidste uge, der hvor spinaten ikke rigtig vil komme op. Ærgeligt for dem, nu står der salat. Sidst eftersåede jeg ærter, i de cirkler jeg såede i 2 uger siden, der hvor de ikke rigtig ville komme.

Der mangler stadig masser, men hold op hvor har det været en dejlig dag i haven. Og selvom billedet ikke viser det, da det er taget her sidst på dagen, så har det været skønt solskinsvejr, lejlighedsvist afbrudt af vandrende skyer.

onsdag den 16. juni 2010

På landevejen med far


Så fik far og jeg vores tur til Tyskland i mor og fars nye golf. Vi har nu handlet kassevis af dåser med diverse drikkevarer og mere til for mit vedkommende. Nu er vi kørt ind til Flensborg, for at få lidt at spise. Og det bliver på mor og fars stamsted!

søndag den 13. juni 2010

Lokumsspejl


Ja. Det var jo meningen at jeg ville tage du billede ud over kamppladsen. Men det var helt umuligt andet end at vælge et motiv fra et af toiletterne. Et spejl lavet af et lokumsbræt. Nok om det. Vi er kommet i finalepuljen efter to sejre her søndag. To kampe mere, og så er det hjemad med en 1., 2. eller 3. plads i bagagen.

lørdag den 12. juni 2010

Øster Hæsinge 2010


Så er jeg igen til stævne - og vejret er mildt sagt ringe. Men vi har været heldige, for vores kampe har ligget midt på dagen. Og dem har vi vundet. I går aftes sad vi under pavilion foran autocamperen og så på henholdsvis traktor og 4-hjulstrækker slæbe biler op fra teltpladsen. Det var noget af et mudderbad. Der har været byer, og det regner også nu, hvor vi venter på, at aftensmaden serveres nede på pladsen med håndboldbaner. Heldigvis i du stort solidt partytelt. Dresscode gummistøvler. Nu sidder vi i autocamperen og venter på tørvejr og mad.

torsdag den 3. juni 2010

Gl. Avernæs


Så kommer blogposten et andet sted fra end kolonihaven. Hvor meget jeg end ikke havde lyst, er det svært at længes hjem, når både vejr og omgivelser er så dejlige. Hvad man ikke ser på billedet er, at jeg nu sidder på en stor sten i vandkanten ved en bådebro og skriver.