torsdag den 5. december 2013

Endnu en storm

Så er der endnu en storm over os. Den var jo vaslet allerede i går, så efter arbejde var jeg i haven for at skrue en plade fast, der var blæst af drivhuset. Jeg kunne ikke finde min skruemaskine i kolonihavehuset - jeg kunne ikke se noget som helst, fordi det var mørkt.

Da jeg kom hjem opdagede jeg, at jeg aldrig havde fundet den, selv hvis det var lyst. For den var nemlig herhjemme. Efter spinning her til morgen, kørte jeg igen i haven med skruemaskinen i hånden. Men ak og ve - jeg gav op, for pladen kunne ikke skrues fast. Den havde den præcise størrelse til rammen. Og hvis jeg skulle have den i, skulle jeg have listerne af og på igen bagefter. Med risiko for, at pladen ville falde ud ved første vindstød. Så jeg kørte på arbejde.

Op ad formiddagen stod der på intranettet, at personalet skulle blive inden døre, og bruge tunnelsystemet til at komme rundt. Jeg holdt på 2-timers parkeringen, og da jeg alligevel skulle flytte bilen, besluttede jeg mig for at køre hjem og arbejde dagen ud herhjemme. Næsten hjemme tog jeg en rask beslutning. Drivhuset spøgte stadig i mine tanker, så jeg drejede ned mod Silvan, og købte en lille træfiberplade. Jeg aner ikke, om den holder til regn, men det var hvad jeg hurtigt kunne finde på. Og den så nem ud at skrue fast udenpå rammen.

Den var selvfølgelig for smal, men hurtigt fik jeg savet den til på den anden led, og nu er den skruet fast. Jeg har sikkert gjort mange ting forkert - men nu har jeg gjort hvad jeg kunne. Så nu håber jeg bare, at drivhuset kommer nogenlunde hel igennem stormen. Og resten af haven for den sags skyld. Jeg fik også lagt min obeliskespalier ned, og min trillebør. Så må vi se. Det gik jo ok fint sidst, så mon ikke også det går denne gang? 


1 kommentar:

Henrik sagde ...

Hej Kristine, håber du rider stormen af, vi sidder her og gibber hver gang der kommer et sug, du ved vi har jo en gammelt flyvsk drivhus.
Henrik