onsdag den 3. juni 2015

Next stop Haag

Det er lidt en turbulent tid. Ting er ikke helt gået, som jeg havde drømt om. Jeg er alene igen, og så er det tid til nye eventyr. Rosa og Michael bor i disse dage i Haag, og jeg benytter nu chancen for at hilse på dem, deres to små, Haag og Amsterdam. Og jeg glæder mig.

Jeg mødte mor på OUH, hvor hun overtog bilen. Det var ret hyggeligt, at der var en til at vinke. Med tog fra OUH til Banegårdcentret og videre til Kastrup med skifte på Hovedbanegården. I lufthavnen  er jeg strøget hurtigt igennem til flyet med hæklepinde og nål, og hvad jeg nu ellers har fået stoppet i mors kuffert. Det er første gang jeg rejser kun med håndbagage. Indtil videre uden udfordringer. Uden tid til at ose rundt sidder jeg nu i flyet og venter. Og kampsveder. Der var liiige tid til at anskaffe mig en sandwich fra Lagkagehuset. Den sætter jeg tænderne i om et øjeblik. Og glæder mig til aircondition.

Om ca. halvanden time lander jeg i Amsterdam, hvor Michael henter mig i lufthavnen. Så er jeg fri for mere tog til Haag. Jeg føler mig temmelig heldig. Lidt kongelig har man vel lov at være.

Og billedet her er en hyldest til hussylfliderne. Tænkte tilbage på fællesbilledet samme sted umiddelbart inden vores tur til Istanbul. Nu starter et nyt eventyr.

Ingen kommentarer: