Mit Instagram

søndag den 18. maj 2014

St. Bededagsferie

Det har været en dejlig Bededagsferie. Torsdag tog jeg et smut i haven. På mors opfordring tog jeg forskellige stemningsbilleder. Jordbærrene blomstrer ret vildt for tiden. Jeg planlægger, at der skal net over i år i jordbærbedet. Her er det jordbær i potter - stiklinger som jeg ikke kunne nænne at kassere, da jeg ordnede jordbærbedet ind på de tre rækker. Jeg synes det ser så fint ud.
 
 
Men der er også andet, der er fint i haven. Det er jo ikke et stort ønske, at ens purløg blomstrer. Men jeg synes simpelthen, at det er så fint. Så jeg har opgivet at rækken af purløg foran drivhuset skal forsyne æggemadderne. De er nu kun til pynt. Så må jeg have nye purløg et andet sted.
 
 
Jeg har fået lagt fliser i rabarberbedet. Jeg er helt tosset med de planter. Og jeg har høstet. Men måske jeg har været lige hård nok, for jeg kan ikke rigtig nænne at tage flere. Nu kjan jeg endelig se på dem, at der er flere nye stængler på vej. Dejligt.
 
 
Hist og her er der også blomster. Jeg ved egentlig ikke helt hvad denne hedder. Men jeg har nogle stykker forskellige steder. Og de er da både spændende og kønne. 
 
 
Det eneste der ikke har været så godt, det er, at jeg har plantet 3 planter squash ud. Og det var lige en uges tid for tidligt. For frosten har taget livet af dem. Jeg har købt to nye, og de skal plantes ud inden længe. Og så tror jeg altså også, at jeg anskaffer mig en tredje.  
 
 
Som jeg nævnte før, så høstede jeg rabarber. Jeg har foræret nogle væk. Men jeg har også lavet skønne rabarbermuffins af disse rabarber. Det smager dejligt. Men jeg har frosset en del af dem. Der var lidt for mange til, at jeg synes, jeg havde godt af det. Men nu ligger de i fryseren og venter på det gode tidspunkt for muffins.
 
 
Muffins blev bagt til vores bededagstur til Helnæs, hvor vi skulle se på fine syrenhegn. Mor, far, Quinto og jeg lavede et lidt alternativt selfie. Familien Hansen - alle med sorte sko/poter.
 
 
Mor og jeg fik taget billeder hist og her. Og selvom vi fandt steder med flere syrener end her, så synes jeg bare, at billedet er godt af mig og far.
 
 
Da vi havde gået en god tur ind over marker med en masse køer og snakket med køernes ejer, som var kørt fra Jylland for at tilse dem, var tiden til at finde et sted at spise frokost. Vi væbnede os lidt med tålmodighed, imens vi ledte efter det bedste sted at sidde. Og det lønnede sig, for far fandt det hyggeligste og mest rolige sted, hvor vi kunne spise vores medbragte mad og bagefter få lidt kaf´ og kage. Og så vendte vi næsen hjemad.
 
 
Lørdag var også havedag, og søndag fejrede vi fars fødselsdag. Man skulle have bededagsferie noget oftere - for denne var fantastisk hyggelig. 

1 kommentar:

bente_th sagde ...

.. Du spilder ikke tiden. Dejligt at få dit selskab på turen til Helnæs. Dine lækre rabarbermuffins og frokosten gjorde os rigtig godt. Du bliver nødt til at arrangere en tur, når tiden er til jordbær :-D