lørdag den 2. august 2014

Drivhuset trimmes

 Selvom der er enormt tørt i de her dage, så er haven dejlig. Der er ikke ret meget, der skal laves, for ukrudtet kan vist ikke rigtig vokse. Jeg har ligget det meste af dagen på solsengen og nydt bog, surfet på telefonen og snorket. Jeg var også lige en tur i Fakta efter en is. Det er ikke ofte, jeg har fundet på det, men det var lidt smart, hvis jeg selv skal sige det.
 
Og de fleste af grøntsagerne klarer sig fint. Jeg har vandet lidt. Lige nu kan jeg tage bønner, rødbeder, løg, gulerødder, squash, salat, agurker og tomater med hjem til aftensmaden.
 
Jeg var egentlig på vej hjem, men skulle lige fylde vand i Johns og mine kapilærkasser, da jeg blev fanget af at trimme tomater og agurkplanter, som har vokset vildt siden jeg rejste til Grækenland. Det var også noget af en bunke, jeg fik klippet af. Og jeg har mange flere tomater, end jeg havde troet. Jeg kunne bare ikke se dem. Og akurkerne var jeg også ret hård ved, så jeg kunne sænke planterne. Så alle sideskud blev klippet af. Også selvom det gjorde lidt ondt, når de havde små agurker på. Men jeg tror faktisk på, at det bliver rigtig godt, og at der stadig er masser af agurker at hente.
 
 
Og her til aften fik jeg så lavet lasagnette, nej ikke Knorr, med løg, squash, bønner og gulerødder fra haven. Og det smagte over alt forventning. Det er ikke sidste gang jeg laver det.

Ingen kommentarer: