søndag den 2. august 2015

Sidste badedag

Den sidste dag skulle være ren afslapning. Og det blev den. Vandet var roligt om formiddagen, så jeg var selvfølgelig ude og plaske et par gang.
Imens jeg lå på solsengen og læste, kunne jeg godt høre, at bølgerne tog til i størrelse. Ud på eftermiddagen kastede rigtig mange sig grinende rundt i bølgebruset. Derfor turde jeg også godt bevæge mig ud lidt. Det havde nok været sjovere, hvis jeg havde haft nogen at grine med. Men så prøvede jeg også det.
Da det blev først på aftenen havde jeg det hele for mig selv. Den tid elskede jeg. Jeg skulle trække det sidste ud af stranden. Da barmanden begyndte at samle solsengene sammen, tog jeg det som et hint til at gå op og pakke min kuffert.
Herefter udviklede aftenen sig som i går. Med solnedgang og aftensmad til bølgebrus. På et tidspunkt dukkede en hund logerne op, og ville nok tigge mad. Den blev jaget væk. Kort efter kom den tilbage og lettede ben op af en pallestol. Jeg kunne ikke lade være at slippe et højlydt fnis over dens hævn.

1 kommentar:

Kasia K Larsen sagde ...

Ha ha ha ha... kan kende håndklædet :-) .... håber du har haft en dejligt tur... jeg vil lige skimme alle dine indlæg her.... knus