fredag den 4. august 2017

Ringkøbing i august

Karina og Helle hentede mig lidt på formiddagen i Karinas dyt. Og vi vente næserne og Karinas 207er mos Ringkøbing. Vi ankom efter frokost og fandt frem til Karinas veninde Lea, som bor i en dejlig lejlighed lige ved siden af rådhuset. Her skulle vi overnatte de næste 2 nætter. Efter ankomsten viste Lea os rundt i down town Ringkøbing - hvor vi nok også var inde og kigge i en butik eller to.

Efter at have travet lift rundt i byen, hoppede vi alle 4 ind i bilen igen og kørte til Søndervig. Også her kiggede vi en del butikker på vores vej mod vandet. Søndervig virker som en hyggelig lille sommerby. Vi må nok indrømme, at det ikke helt er de varmegrader, vi helst vil have. Men ikke desto mindre skulle vi soppe lidt i Vesterhavet. Koldt? Nej, egentlig ikke udover de første 20 sekunder. Desværre havde ingen af os badetøj på. Men Karina og jeg gav hånd på, at vi skulle i vandet en af dagene.

Da vi kom tilbage fra stranden, begav vi os igen i ud i Ringkøbing på jagt efter aftensmad. Vi fandt ikke et spisested ved havnen. Men vi holdt et øjebliks pause på en bænk og nød udsigten.
Vi fandt frem til en italiensk restaurant. 2 fik pizza, 2 fik pasta. Det smagte fantastisk.

På vej tilbage til Leas lejlighed for enden af gaden, blev vi passeret af Ringkøbings syngende vægtere.
Hjemme sluttede vi aftenen med cola og et spil 500 - som jeg tante kæmpestort. Øv.
Men sikke en dejlig dag.

Ingen kommentarer: