tirsdag den 8. februar 2011

Drivhuset Fort Knox


Jeg var igen forbi haven for at tjekke drivhuset efter nattens storm. Jeg var pænt bekymret. Netop fordi der er gennemtræk i det. Og fordi jeg har set billeder af Henrik og fruens drivhus efter mindre himmelflugt. Men det stod stadig fint. Lidt var blæst rundt derinde. Men ingen umiddelbar skade. Til gengæld holder rosenhegnet ikke længere. Jeg havde planlagt at det skulle skiftes. Men nu er der ingen tvivl. Det hænger ikke sammen længere. Så må vi se hvad den noget så flotte rose siger til i stedet at skulle vokse op af rionet.

Fordi drivhuset så ud som det plejer, og haven var lige så kedelig at se på som i går, tænkte jeg, at jeg lige ville vise et billede af min kvan. Jeg fik aldrig anvendt den sidste år. Men det ser ud til, at til trods for den er klemt ned i et potte, så vil den gerne igen. Så måske får jeg en chance for at finde ud af, hvad sådan en fætter kan bruges til.

3 kommentarer:

Fru Friis sagde ...

Halløjsa! Faldt lige over noget med drivhus, så mon ikke jeg skal læse med herinde!
Vi "ses"! :o)
drivhushilsner fra fru friis

Kristine MV Hansen sagde ...

Halløjsa :-)

Indimellem sniger der sig også indlæg ind om resten af mit haveprojekt (kolonihaven) og andre ting... men det kan du jo se og læse som du har lyst.

Du er i hvert fald mere end velkommen til at kigge med.

Henrik sagde ...

Hej Kristine.
Pyha det var dog lykkeligt, det er ikke en rar følelse når man ikke har vished. Godt at stormen har ladet resten i fred.
Henrik