Mit Instagram

tirsdag den 20. oktober 2009

Jobsamtale i Kolding


Så kom man et smut til Kolding. Jeg var heldig at skulle til jobsamtale. Det gik stille og roligt. Uden at komme mere ind på det nu, vil jeg lige nævne, at jeg tror jeg var ude for noget af det mest distraherende man kan komme ud for i sådan en situation.
Har lige sat mig overfor ham der skulle gennemføre samtalen, og han var begyndt at fortælle om firmaet. Det kløede lidt på halsen, og selvfølgelig skulle der lige kradses diskret. Og hvad opdager jeg til min skræk? At jeg har taget blusen forkert på. 'Jeg skulle jo lidt for tidligt op!' eller 'det er den rene side fremad'! Nøj, det blev jeg lige kort slået ud af kurs. Godt det var ham der snakkede og ikke mig. Hurtigt fingrene væk for ikke at drage for meget opmærksomhed til mærket der skulle have været i nakken - og så ellers håbe på, at det ikke så mærkeligt ud. Har ikke tjekket. Tør ikke. Skal lige hjem i sikkerhed først!
Bagefter gik jeg op til Kolding Hus, der ligger ganske få minutters gang fra stationen. Der var så smukt ud over vandet og træerne har de mest fantastiske farver. God beslutning at gå en lille tur inden jeg fandt tilbage til stationen og toget.
Jeg har også fundet ud af, at der er fantastisk smukke steder på strækningen mellem Kolding og Fredericia.
Uanset om jeg får jobbet eller ej, kommer jeg til at opleve den tur en del i den nærmeste fremtid. For i morgen starter jeg 6 ugers uddannelse på IBC i Kolding.

2 kommentarer:

luckydiz sagde ...

Lyder ellers som en rigtig god tur du havde til Kolding, på trods af det lille påklædningsuheld... Nå ja, det lagde han nok ikke mærke til skal du se...
Jeg krydser i hvert fald fingre for at du får jobbet. Hvordan var det ellers dernede? Fik du en masse at vide om foretagenet?
Rigtig god idé lige at få klaret hovedet efter en samtale, man er bare smadret efter sådan en omgang!
Kram

"Kris" sagde ...

Ja, han fortalte om deres oprindelse og lidt om deres politikker. Det var egentlig en pænt stille og rolig samtale. Der vil komme en mere, hvis jeg "går videre".