Mit Instagram

onsdag den 3. august 2016

Goslar og et par bonusstop

Vi kørte videre til Goslar midtby. Ifølge planen skulle vi shoppe. Men det har vi udskudt til i morgen, hvor vi returnerer til byen vi startede i.

Men vi var sultne, og fandt en McDonald's.  Vi havde ikke lyst til endnu et restaurantbesøg - vi var til fastfood og sundae-is. Vi var ikke imponerede over hverken udvalg eller service. Men McDonaldsmad er McDonaldsmad. Så vi gik derfra mætte og tilfredse. 

Nu vi var i byen gik vi stille og roligt op ad strøget. Der var meget mere liv end i søndags. Der var helt hyggeligt. Så vi returnerede til torvet for at finde "manden der river mønter ud af sin egen r.."! Se billedet og forstå. Vi fandt ham!
Vi gik videre og fandt frem til Kaiserpfalz. Et stort slot. Der var stort kamerahold, og Helle opsnappe nogle unge nævne Angela Merkel. Var Angela Merkel samme sted som os? Vi fandt aldrig ud af det!
Herefter vendte vi næsen hjemad mod Sankt Andreasberg. Samme vej som vi kom. På vej til bilen så og hilste vi på parret vi havde snakket med på restauranten i Braunlage i går. Sjovt hvor Harzen er lille!!! 

Jeg havde læst på nettet en lille sjov historie om verdens mindste kongerige. Königreich Romkerhall. Det skulle ligge lige der. En lille flække langs med landevejen. Det lugter nu allermest af et pr-stunt.
Og så var det ellers hjemad. Men vi kunne nu alligevel ikke lade være med at gøre et allersidste stop. Ved Vorstaumauer.
Jeg er ikke helt klar over hvad det er, og hvad den gør godt for. Men vi kastede bilen ind på en p-plads, og hoppede ned af en lille sti for at møde dette syn.
Nu er dagen slut. Og 1 stk. træt Kristine springer i seng, så snart det sidste punktum er sat.

Ingen kommentarer: