Mit Instagram

torsdag den 13. maj 2010

Jordbær


Jeg havde ellers besluttet, at jeg ikke ville hve jordbær i min have. Men holdninger er til for at blive ændret. Jeg byttede nemlig en kasse jordbærplanter for en kasse med tomatplanter med Hanne på arbejdet. Nu er det blevet til to rækker - en på hver side af havegangen. Rækkerne markerer på den ene side overgangen fra den nye græsplæne (på vej) og blometerbedet (ligeledes under udarbejdelse), og på den anden side overgangen mellem køkkenhave og rosenbed (udskudt til gyldenrisen er så godt som elimineret).

Jeg har også flyttet stort set alle tomater over i drivhuset. Jeg stoler på, at der ikke kommer mere frost. Jeg mangler dog stadig at plante de fleste planter over i plantesækkene. Til gengæld fjernede jeg mere "Ægte fransk syre" - som de så smukt hedder på grøntorvet. Nu kan jeg lægge de sidste to rækker kartofler, måske i morgen - måske på lørdag.

I morgen kommer moster Eva til Odense, og hende, mor og jeg skal på tøsetur til Langeskov Planteskole. Jeg håber at finde et blommetræ - Grøn Reine Claude, som jeg forelskede mig i sidste sommer. Jeg har to mulige placeringer.

1 kommentar:

Hanne sagde ...

Held og lykke med dine jordbær. Glemte vist at fortælle, at sorten er Senga Sengana og at stiklingerne er efterkommere af planter, som jeg for ca. 30 år siden fik af min far:-) Iler videre, for jeg skal til at vande tomatplanter m.m. kh Hanne