torsdag den 8. maj 2008

WYD05 II - Osnabrück-besøget afsluttes

Som afslutning på vores besøg i bispedømmet Osnabrück i 2005, inden vi fortsatte mod WYD i Køln, deltog vi i en stor vandring, der sluttede med en stor udendørs messe og efterfølgende koncert.

Vi mødtes med en stor gruppe unge fra forskellige lande, som selv havde besøgt andre sogne, end de vi besøgte. Så vandrede vi gennem byen Osnabrück i procession, hvor vi nåede igennem forskellige poster, der bl.a. inkluderede bøn i en kirke, et teater/musikstykke i en anden samt frokost i en stor park.

Hen på eftermiddagen kom vi til et stort stadion med en enorm scene. I den ene ende var der madboder, merchandise, toiletfaciliterer mm. Egentlig mindede det meget om Grøn Koncert, bortset fra at de unge fra forskellige nationer dukkede op med hjemlandets flag i hænderne.

Eftermiddagen og aftenen bød på en højtidelig messe med efterfølgende rockkoncert. Men inden da var der en flagceremoni, som ses på billedet herunder. Alle nationer blev inviteret til at sende deres flag på scenen. Måske kan du finde Dannebrog, det er ikke ret stort, men det kan godt ses.

Ingen kommentarer: