Mit Instagram

torsdag den 21. oktober 2010

Og tempoet BLEV skruet ned

Så er jeg ankommet sikkert til Thailand. Det var en lang flyvetur, ikke helt uden problemer, der dog blev løst - en let ubehagelíg sidemand, der vist ikke helt selv var klar over det, som blev flyttet. Jeg vil ikke sige de 11 timer gik hurtigt, for selvom jeg forsøgte at sove, så var det ikke muligt. Maskinen larmede og kroppen begyndte at beklage sig over at sidde så trangt.

Det tog en times tid at komme fra lufthavnen, og endnu en at køre i bus til Kata Beach. Fremme ved hotellet blev vi her kl. 9 lokal tid (4 nat hjemme) mødt af besked om, at vi først kan få værelserne kl. 11. Suk. Men jeg er sikker på, at jeg får en dejlig ferie.

Lige nu sidder jeg i hotellets lobby og har fået logget min lille computer på nettet. Når jeg er færdig med det her indlæg, tror jeg jeg smækker min ekstra pose med trøjer og jakke (som var nødvendig hjemme i Danmark, men bestemt ikke her i 30graders varme) ind i bagagerummet, skifter til sandaler, griber bykortet og mit kamera, og forsøger at finde stranden. Den er jeg spændt på at se. Er der nu noget "bounty" over en?

Så må den planlagte lur vente et par timer. Men hold op jeg er brugt - er helt svimmel. Jeg tror jeg finder noget vand - både til ganen og til fødderne.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Kristine - wau, vi har med spænding læst dine indlæg fra du tog afsted fra DK og til din ankomst på hotellet. Hvor ser der lækkert ud på hotellet. Knus fra dine kolleger Helle og Hanne

Anonym sagde ...

Hej Kris. Vi følger din færd med spænding. 206'eren har fået brugsretten af carporten hos os. Her til morgen stod Oles nye autobil i en klædning af frost. Vejret lige nu er flot med sol fra en skyfri himmel - så længe det varer. Knus fra din far og mor