lørdag den 26. oktober 2013

På opdagelse

På dagens tur fik Quinto lov at løbe en del fri. For vi begav os længere ud end jeg har været med mor. Kasia var frisk på en lang tur, så vi gik på opdagelse. Quinto elskede det, men kom fint tilbage til os når vi kaldte, så vi kunne have fat i ham, når vi skulle om et hjørne, og ikke kune se, hvad der gemte sig. Vi mødte kun en enkelt løber, som smilede og løb forbi, mens Quinto bare kiggede. Ikke noget med at friste skæbnen - han blev i snoren, indtil hun var kommet langt foran os.

På vej hjemad. Har man lyst til oksekød, når telefonnummeret på slagteren er placeret lige ved siden af en stor kalv. Jeg bliver nu ikke vegetar af den grund, men sød var kalven, og sjovt var det at tage billeder af.


Vi nåede langt omkring. 7 km. Og både hunde og vi var trætte, da vi kom hjem.


Quinto havde været i åen, og blev derfor tvangsindlagt til et brusebad i haven. Han er vist ikke ret glad for haven i disse dag, det larmer på et bliktag, når agern falder ned fra træerne. Man kan se på ham, at han ikke er helt stolt ved situationen.


Så snart jeg havde åbnet døren til bryggerset, styrtede vovsen ind på sin kongetrone.


Så tog vi ind til byen og spiste brunch på Druen og Bønnen. Det var meget lækkert, og vi kunne slet ikke spise mere, selvom vi manglede både kaffe og kage. Vi blev derfor enige om at kigge butikker, og så komme tilbage senere efter kaffe og ganmeldaws æwlekage. Lækkert.

Ingen kommentarer: