fredag den 28. september 2018

Ketcher-dag

Så kom sidste hele dag på Lanzarote. Vi havde stadig ikke nået at spille paddletennis og tennis - hvilket vi har snakket om siden før vi tog af sted. Dagens program var vulkanvandring. Samme tur som sidste år. Så efter mange nøje overvejelser, blev vi enige om, ikke at deltage på turen, men i stedet booke nogle baner, og løbe nogle ketchere. Vi startede med paddletennis, som er en mellemting mellem squash og tennis. Vi havde ikke helt styr på reglerne, hvilket heller ikke betød det store, da vi ikke spillede om points.
Da vi fortsætte til almindelig tennis, var der lidt udfordringer. Håndtag der faldt af. Bolde der røg op på et fladt tag. Lis, min tidligere håndboldtræner, var med til tennis, og gav mig en hestesko. Så kunne jeg fint helte bolde på taget. Jeg havde dog ikke lige overvejet, at der var ret langt ned - så jeg måtte have en "omvendt" hestesko, så jeg også kunne komme ned igen.
Det gik fint med at være 3 personer på banen. Vi skiftedes til at være 2 mod 1. Jeg må nok indrømme, at jeg var så heldig at være alene det meste af tiden. Og jeg syntes virkelig, at det var sjovt. Jeg kunne godt tænke mig at spille igen.
Efter tennis lagde vi os ved hyggepoolen for at slikke lidt sol for sidste gang. Men der var også rigeligt sol at komme efter. 
Vi havde sidste træningspas med Charlotte sen eftermiddag. Så vi benyttede også chancen for at hoppe i vandet på det store svømmestadion. Siden Birthe overtalte mig til at hoppe i vandet forleden dag, havde jeg drømt om at lave et hoppebillede. Det hjalp Karin mig med. Det tog 3 forsøg og vand i næsen, før det så ud som noget, jeg kunne lide at gøre. Bagefter svømmede vi 500 m hver.
Så kom tiden til det årlige holdbillede. Alle havde iklædt sig årets trøjer, og stod klar ved den obligatoriske bro. Club La Santas fotograf stod for fotograferingen både her og til den efterfølgende træning. Billedet har jeg ikke fået endnu.
Efter holdbilledet skiftede vi til længere bukser. Vi vidste ikke hvorfor, men hvde fået besked på, at det var en god idé. Og ganske rigtigt. For ved den senere træning, skulle vi ned og kravle lidt i sandet ved den kunstige lagune.
Træningen gik over stok og sten. Den var hård. Især for mine knæ, som drillede mig for første gang. Men ok. Der skulle også hoppes en del rundt i et underlag, der ikke var fast. Det gik alt sammen, med lettere justeringer.
Club Lå Santa-fotografen fangede mig ind imellem. Og jeg har købt et par af de gode billeder. Jeg ligner da i hvert fald en, som forsøger.
Han fangede mig også nyde udsigten i pausen mellem de 2 × 12 øvelser. Man kan vist godt se, at solen har givet lidt kulør på kroppen.
Efter et smut i hyggepoolen til afkøling, gik vi op i lejligheden og gjorde os klar til afskedsmiddag. Vi nåede også at pakke lidt, så vi ikke skulle stresse rundt næste morgen, hvor vi skulle tjekke ud 9.45.
Vi afsluttede med en lækker middag med 3 forretter. Gedeost-salat, laksecarpachio og fiskecrocetter. Hovedretten var tun-steaak med grøntsager og desserten brownie med is. Det var rigtig godt, men selskabet endnu bedre. Vi afsluttede aftenen med en enkelt drink i Sports baren. Og så trodsede jeg op og pakkede min kuffert næsten færdig.
Det var en dejlig sidste dag.


Ingen kommentarer: