mandag den 20. juli 2015

Alexia beach hotel - stadig uden strand

Så er vi fremme på hotellet, og det er snart sengetid. Turen herned er gået godt og uden bump. Da vi landede, blev vi hentet af en taxa, som hotellet havde fikset.
Hotellet er rigtig fint. Har endnu engang været heldig. Vi har en lejlighed med en hems. Så det er næsten som at have sit eget værelse. Jeg bor på hemsen.
Vi gik lidt op ad vejen og købte lidt ind til køleskabet. Vand, cola, juice og kaffe. Hjemme på hotellet sad vi og hyggede lidt på vores altan med udsigt til både hav og by, inden vi fandt hotellets restaurant. Tzatziki, mousaka og græsk salat. Vi spiste os kun igennem halvdelen.  Og det smagte dejligt. Vi har stadig ikke været på stranden. Den skal vi se i morgen. Det glæder jeg mig til.
Fordi vi er en time foran, så er klokken lige pludselig mange. Det er tid til at teste sovefaciliteterne. Men første dag lover godt for ferien.

Det er lidt sjovt. Wifi i restauranten og ved poolen, hvis jeg husker ret. Men umiddelbart er den nemmeste måde at fange netværket på, at gå ud fra hotellet og ud på vejen og stå - lige nedenfor restauranten. Spøjst. Godnat.

Ingen kommentarer: